NIEUWSARCHIEF

Interview Hans Böhm op tweede kerstdag!

Hans Böhm geeft op tweede kerstdag een interview voor de radio. Uiteraard zal het interview gaan over HHH~luisterverhalen en in het bijzonder de kerstuitgave. Het interview wordt uitgezonden in het radioprogramma "Op de koffie bij Jan van Leeuwen", dat iedere vrijdag rechtstreeks van 11.00 – 12.00 uur wordt uitgezonden bij Omroep Vlaardingen.

Naar bovenHans Böhm te gast bij "Tijd voor MAX"

Op woensdag 15 oktober 2008 was Hans Böhm te gast bij het TV Programma Tijd voor Max op Omroep Max met betrekking tot het initiatief van de HHH~luisterverhalen.

Tijd voor Max is een programma van Omroep Max dat wordt uitgezonden van maandag tot en met donderdag tussen 17.35 en 18.25 uur op Nederland 2. De presentatie is in handen van Martine van Os en Sybrand Niessen.

De complete uitzending met het interview is te zien via de pagina pers.

Naar bovenInterview Hans Böhm op VPRO Radio 6

Op donderdag 9 oktober is Hans Böhm geïnterviewd door het VPRO Radio 6 programma De Avonden met betrekking tot het initiatief van de HHH~luisterverhalen.

De Avonden is een dagelijks cultureel informatief radioprogramma van de VPRO, dat elke werkdag van 19:00 tot 22:00 te beluisteren is via Radio 6. Hans is geïnterviewd door Anton de Goede, die zelf ook enkele luisterboeken heeft ingesproken.

De complete uitzending met het interview is te beluisteren via de pagina Pers.

Naar bovenInterview Hans Böhm op AVRO Radio 2

Op maandag 6 oktober werd Hans Böhm geïnterviewd door het AVRO Radio 2 programma Schiffers.fm met betrekking tot het initiatief van de HHH~luisterverhalen.

Schiffers.fm wordt gepresenteerd door Hans Schiffers en is een muziekprogramma waarin dagelijks een aansprekende gast wordt ontvangen. In het verleden is er met diverse nationale en internationale gasten gesproken, zoals The Rolling Stones, Paul McCartney, Hans Teeuwen, Ilse DeLange, Rita Verdonk, Beau van Erven Dorens, Daphne Deckers en Charles Groenhuijsen.

Het live interview en het extra interview (buiten studiotijd) met Hans Böhm zijn na te luisteren op de pagina Pers.

Naar bovenHans Böhm aanwezig op 50 Plus Beurs

Wanneer: 17, 18, 19, 20 en 21 september 2008
Tijden : Van 10.00 u. tot 17.00 u.
Locatie: Jaarbeurshallen Utrecht / Hal 7, stand B057

In de stand van de Koninklijke Nederlandse SchaakBond (KNSB) kunt u leren schaken met Hans Böhm of eventueel een spelletje tegen hem schaken. Voor eenieder die de uitdaging aandurft heeft Hans als presentje de introductie CD van HHH~luisterverhalen.

Meer over de 50 Plus Beurs vindt u op de website www.50plusbeurs.nl.

Naar bovenNieuwe uitgaven HHH op komst

Momenteel wordt er hard gewerkt aan nieuwe uitgaven van HHH~luisterverhalen. Er wordt overleg gepleegd met uitgevers over de rechten van de verhalen, de verhalen worden geproduceerd en vervolgens gereproduceerd. Op de nominatie om uitgebracht te worden staan verhalen van o.a. Harry Mulisch, Hermann H. Schmitz, Simon Carmiggelt, Herman Hesse, Peter Winnen, Kees van Kooten, Isabel Allende en meer.

Wij zijn nog op zoek naar meer verhalen die passen in het uitgavebeleid van HHH~luisterverhalen. Wanneer u suggesties heeft, of wanneer u zelf een verhaal geschreven heeft dat aan de voorwaarden voldoet, laat u het ons dan weten via:

info@hhhluisterverhalen.nl

Naar bovenHans Böhm introduceert HHH~luisterverhalen

Hans Böhm introduceert een nieuw fonds met luisterverhalen. Het betreft verhalen van ongeveer dertig minuten met een positieve verhaallijn, voorafgegaan door een korte introductie van de schrijver en andere wetenswaardigheden. De begeleidende muziek is gecomponeerd in de sfeer van het verhaal zodat men bij het luisteren in de juiste stemming komt.

Het doel van de luisterverhalen is om mensen die een moelijke periode doormaken een goed gevoel te geven. Op de pagina Over HHH leest u meer over het Fonds HHH~luisterverhalen.

Op bijgaande foto neemt Hans Böhm het eerste exemplaar in ontvangst van de introductie CD van HHH~luisterverhalen. Op deze CD het verhaal Engagement van Maarten 't Hart.