HHH~luisterverhalen  (Introductie CD)

ISBN:978-94-6006-001-4
Afspeelduur:Circa 30 minuten
Voorgelezen door:Hans Böhm
Muziek:Ad van Olm / Hans Böhm
Studio:Opnamestudio Ad van Olm

  Beluister een fragmentKlik hier om deze uitgave te bestellen.Deze eerste uitgave van de HHH~luisterverhalen bevat het verhaal:

Engagement / Maarten 't Hart

Schrijver/bioloog Maarten 't Hart, geboren in 1944, schreef in 1973 een wetenschappelijke studie over ratten en kwam daar vier jaar later weer op terug in de verhalenbundel Mammoet op Zondag. Uit die bundel het verhaal Engagement waarin de ik-figuur betrokken raakt bij het lot van andere mensen. Hij moet dan zijn positie van buitenstaander verlaten en echt mééleven. En je kunt je als lezer, als toehoorder, makkelijk in het verhaal inleven, door de krachtige manier van vertellen.

Engagement is oorspronkelijk uitgegeven door:  Uitgeverij De Arbeiderspers.Reacties van luisteraars

Een vermakelijke geschiedenis,voorgelezen door iemand met een echte "vertelstem ". De mevrouw in het verhaal is haast kinderlijk naïf,en de schrijver,die haar niet wil teleurstellen en daarom heel vriendelijk en toegeeflijk is,raakt ongewild in een situatie waaruit hij niet kan ontsnappen. Het is een verhaal waar je zeker iets van kunt leren, en de moeite waard om het te beluisteren.

Ik heb er met veel genoegen naar geluisterd. Heel fraai en bijzonder knap gedaan !!!Rechten

Voor alle uitgaven van het fonds HHH~luisterverhalen geldt dat de uitgever ernaar heeft gestreefd de auteursrechten te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die desondanks menen zekere rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich alsnog tot de uitgever wenden.